RO
EN

COSMETICE CU PROTECTIE SOLARA

Ceta Sibiu continua tradiţia. Natura, izvorul nostru de binefacere si energie organica, este glorificata printr-o noua gama de produse revoluţionare: creme de protectie solara, pe baza de galbenele, plante medicinale cu cea mai indelungata istorie in ceea ce priveste tratarea si ingrijirea pielii. Am pus intreaga experienta de peste 20 de ani, pricepere si dragoste pentru natura, in aceasta noua gama de protectie solara, pentru a oferi produse speciale, de o calitate aparte. Combinând cele mai noi tendinte din industria cosmetica cu actiunea calmanta, regeneranta si protectoare a plantelor, am dezvoltat o gama speciala de creme solare rezistente la apa, care asigura echilibrul pielii si previne fotoimbatrânirea ei, creând un strat protector impotriva arsurilor solare. Pielea se regenereaza, devine catifelata, iar hidratarea persista si dupa contactul cu apa. Ca o umbrela naturala de soare. Cremele de plaja rezistente la apa cu ulei de galbenele, vitamina E, fosfolipide esentiale si unt de shea actioneaza in profunzime si se absorb rapid, iar calitatile lor deosebite sunt un adevarat rasfat pentru piele. Uleiul de galbenele protejeaza pielea impotriva arsurilor , solare. Vitamina E previne procesul de fotoimbatrânire a pielii. Fosfolipidele esentiale transporta in profunzime substantele active, intarind astfel actiunea terapeutica a uleiului de galbenele, completata de cea protectoare a vitaminei E. Untul de shea ofera catifelare pielii, un bronz natural si de durata.

UNGUENTE

Unguentele noastre pastreaza autenticitatea si calitatea retetelor de altadata, fiind unele dintre cele mai concentrate de pe piata romaneasca. Cu un efect terapeutic aparte, probat si apreciat de-a lungul timpului, ele sunt folosite ca remedii dar si In cosmetica.

continua
COSMETICE INGRIJIRE TEN

Creme naturale, usoare, placute, bogate in principii active si unt de shea, in care fosfolipidele consolideaza stuctura pielii, o hidrateaza si amplifica ACTIUNEa vindecatoare a plantelor. Aceasta gama fost elaborata pentru toate tipurile de ten si este potivita oricarei varste.

continua
COSMETICE INGRIJIRE CORP

Cremele noastre sunt pregatite si preparate aparte pentru ca pielea ta sa fie hidratata, fina si frumoasa. Formula noua pe baza de fosfolipide esentiale combina cele mai noi tendinte din industria cosmetica cu ACTIUNEa calmanta, regeneranta si protectoare a plantelor.

continua
GELURI

Am ales cele mai bune ingrediente din natura pentru ca tu sa te bucuri de tot confortul. In aceasta categorie vei gasi o selectie de creme-gel, de la creme pentru ten sau corp pana la geluri pentru o respiratie usoara, care te vor ajuta sa-ti mentii starea de bine pe tot parcursul zilei.

continua
INFO

DESPRE NOI

CONTACT

PRODUSE

UNGUENTE

COSMETICE PENTRU TEN

COSMETICE PENTRU CORP

GELURI

DOWNLOAD

CATALOG PRODUSE

COMPANIE

S.C. Plafar Impex S.R.L.

Sibiu, Str. Lemnelor 39

C.I.F.: RO 7308067

Nr. O.R.C.: J32/277/95

SOCIALIZARE

Facebook

Copyright © 2015 CETA Sibiu. Toate drepturile rezervate.